Disclaimer

Disclaimer Spoortemonneetje

De website www.spoortemonneetje.nl ten behoeve van Spoortemonneetje en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van Spoortemonneetje.

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Spoortemonneetje.

De inhoud van de website en andere uitingen van Spoortemonneetje op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Spoortemonneetje wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Spoortemonneetje behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Spoortemonneetje aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.

Wanneer Spoortemonneetje hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Spoortemonneetje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Spoortemonneetje worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Spoortemonneetje en/of aan Spoortemonneetje gelieerde vennootschappen.

November 2019 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:
Spoortemonneetje
Info@spoortemonneetje.nl

Scroll naar boven